Search This Blog

Monday, 27 June 2011

menunggu kekasih gelapku...heee


haaaa...ni time tunggu sowg mamat 2....pnya la lmbat kt tasik kulim. tnggu lma ngt so mulakan rutin la.. snap2 picture with jiran (nurul)..heeee. lama gila tnggu.pas2 dlm dok tnggu nih da la sowg pkcik yg ngaku diri dia 2 JKM yg kehilangan anak dia dh 2 bulan.. dibawa laki. ish222.... tkot gak kn jd lagu 2...pkcik 2 dok bg ceramah mcm2 la..pas2 dia promote nombor dia.. aku pn amk ja la coz dia kta dia 2 leh tlg owg klu kna sampuk ke ape ke... bla dh amk dia swuh mscll.. pa lg dlm pala otak ni pkir bkn2 dh la...tkot aku, aku xbg la..nt dia wt aku ni ank dia lak,...heerrr..xnk2

Friday, 24 June 2011


hati yg bersatu telah pn hancur... aku dh amk kputan nk lupakan semua kenangan bersamanya.. aku akan kembali pada dia lagi.. aku dh nekad utk lupakan dia... n aku xkan igt dia lagi...

Thursday, 23 June 2011

hurm..... aku buntu. Ya Allah, pa aku kna plih nih. suma aku sayang... aku nk tnggai suma tp dia wt prngai lak..aku pnat lalui suma nih.. tlh la jgn bg aku derita nih..biar ja hdup sndri. aku tau kau syng aku. aku pn sma tp keadaan wt aku wt kptusan cmni...please trima suma nih.
hari ni jumaat, 24 jun 2011.....aku akan memulakan hidup baru.... aku akan cuba utk wat yg terbaik untk dri aku. selama ni aku yg ingin wt yg terbaik utk owg len..tp kli ni biar lah aku pkir hidup aku je..aku dh xmau pkir owg len dh..i will do my best. aku akn tabah utk harungi suma ni tanpanya. hidup aku adalah hidup ku, bkn hidup owg len lgi..

Wednesday, 22 June 2011


cantiknye......i nanak nih. i nk sgt bear pink 2 dri bf i...tp dia 2 xpnah bg. hurmm....banyak sedih meeeeiii..... adooiii...sepanjang kmi couple ni kmi xpnah da pape brang couple. cm ring n necklace 2...cntik kn????? hurmmm..... dye mmg la pnah bg brang tp bkn bnda yang dia bli sndri tanpa ada i utk pilih... hurmmm..pa kn daya kn..nk wt cmna dh dia cm 2..trime je lah... tp sdih gak lerr...heee..tp cmna pn i ttap syg dia sgt2...

hissshhhh....geram btoi la aku...psai pa blog nih...herrrrr...geramnya aku... ase cm nk sepak je...npe lah xmau kuar komen nih..haishhh...pelik sngguh la

Monday, 20 June 2011

i like girl generation... korean group. mmg best2 lah lagu2 depa nih.. cm lagu oh! & Gee.. mmg melatop... i like manyak2...heeee... group nih da 9 owg... suma comey lotey blaka... badan pn cantik...2 yg jeles 2. tp redha ja la anugerah Ilahi.. bersyukur ngn pa yg ada.  ayat xleh bla...hahhaha.. yg pling i ska seohyun... dia da msuk cta realiti 'we get married' digandingkan dengan singer group CNBlue...lpa plak nma pa, tp mmg ensem lah...

hang out time

hang out time

my family at melacca

my family at melacca

My mum & dad

My mum & dad

blog yang xsantik

aku bosan sebenaqnya la kn,,,,, smpi xtau nk wt pa...keje nk renovate blog ni ja... aku xreti la nk wt cm blog member2....cantik depa pnya...tp aku xtau la nk wt cmna....ishh...geram aihhh

Lirik lagu Aishiteru

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu

Sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberpikir cari penggantimu
Saat kau jauh disana

[*]
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku

[**]
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan

Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan

Back to [*][**]

Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairah
O…wu..wo..o..

Lupakan segala obsesi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai disini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Kumohon kau kembali

Kimita tuokukitemo
Kiminoi shuaguaratala
Shiniteruyo shiniteruyo

Back to [*][**]

Wo wo wo..
Wo wo wo..a a ai aishiteru